Wat kunt u van mij verwachten.

Ik werk vanaf 1991 met Baan en ERP Ln. De ervaring die ik heb opgedaan in deze periode laat zich lastig opsommen. Daarom beperk ik mij tot de hoofdlijnen.

Versies

Ik ben bekend met bijna alle versies van BaanIV en ERP LN. Vanaf 2021 heb ik vooral bij klanten gewerkt die LN in de Cloud draaien.

Projectmanagement

Ik heb meerdere BaanIV en ERPLn implementaties als projectmanager uitgevoerd. Dit waren vaak lastige projecten waar ik enorm veel van heb geleerd. Belangrijke punten voor het slagen van een project: een onvoorwaardelijke betrokkenheid van het management en een duidelijk doelstelling. Daarnaast wordt de kwaliteit van het project sterk beïnvloed door de kwaliteit van de projectgroep. Als aan deze basisvoorwaarden wordt voldaan, is de kans van slagen (binnen tijd én budget) groot.

Grote projecten

Sinds 2020 werk ik veel samen met ANTARAS voor grotere projecten. Ook daarvoor kunt u contact met mij opnemen.

Applicatiespecialist

Door mijn lange en brede ervaring ben ik vaak als applicatiespecialist ingezet bij grote en kleinere projecten. U kunt mij inzetten op LN productie, magazijnbeheer, handel, service en TP-projecten. Op het gebied van finance werk ik samen met een collega.